Lugi har förlängt med Wickman Modigh

MALMÖ Lugi har förlängt Kontraktet med lagkaptenen Jakob Wickman Modigh.

Jakob Wickman Modigh rankas med sin internationella spelstil som en av de bästa mittsexorna och försvarsspelarna i Elitserien. Han är en lugiprodukt som efter spel i Stavsten och Drott återvände till moderklubben igen och utvecklades till en absolut nyckelspelare.

Efter det att Lugi åkt ur elitserien i SM-kvartsfinalen mot Ystads IF var nygamle tränaren Tomas Axnér noga med att påpeka att det var en prioritet för honom att försöka förmå Wickman Modigh att stanna nästa säsong:
– Han är en viktig spelare och en av de spelare jag vill bygga laget kring och jag hoppas att vi kan komma överens med honom, sa Axnér till Skånskan då.
Nu är det alltså klart.

– Wickman Modigh har med sina spetskvaliteter utvecklats till en av ligans bästa spelare och det känns väldigt viktigt att vi fick behålla Jakob i laget. Han är dessutom en uppskattad person i föreningen, skriver Sportchefen Emme Adébo i ett pressmeddelande.
– Jag vill visa att vi kan bättre än förra säsongen. Jag känner att laget har mer att ge och vi är besvikna att vi åkte ut kvartsfinalen. Jag har högre mål än så med säsongen, och ser fram emot att jobba med Tomas Axnér igen, säger Jakob Wickman Modigh.
Därmed är en viktig pusselbit lagd inför nästa säsong för klubben.