Asp klar för FC Höllviken

I seriekonkurrenten Trelleborgs FF har man hittat Jonathan Asp och i Kristianstads FF Egzon Sekiraca. Dessutom flyttar division 2-laget Enskedes mittback Viktor Catenacci ner till Skåne och passar då också på att byta klubb till FC Höllviken.

– Viktor är född 1990 och har varit väldigt duktig i Enskede, säger FC Höllvikens sportchef Jerry Nilsson.
– Jonathan Asp har ju spelat i Allsvenskan och det är perfekt för oss att få in en vänsterback eftersom Peter Eriksson tvingas sluta på grund av jobbet. Egzon Sekiraca har en härlig speed och kommer att göra stor nytta i offensiven.

21-årige Sekiraca lånades först ut till Trelleborgs FF av Malmö FF och sedan till Kristianstad.
Förutom Peter Eriksson kommer anfallaren Henrik Ewald att trappa ner på grund av jobbet.
Lämnat truppen har även Alexander Nunez Cona och Alvaro Olguin Maldonado gjort.
– Det är ett led i vår föryngring, säger Jerry Nilsson.