Annons

Annons

Annons

Annons

Jazz för unga öron

I barnvisan om den lilla råttan så vill den spisa både korv och jazz. Samma spis fick barnen som besökte Möllegården kultur på söndagen.

Emma Denwar sjöng bland annat om svarta rymden, hål som kan sluka det mesta. Bakom pianot satt Magnus Hjorth och basen spelade David Andersson på. 8Foto: Lennart Larsson

Annons

På scen i kaféet stod nämligen jazzbandet Emma and the jazzcrusaders och bjöd på Emma Denwards låtar i ett något mer barnvänligt framförande än annars.– Men det är inte jättemycket som skiljer. Det är lite i inramningen och tilltalet och hur man knyter ihop låtarna. Och så blir det kanske inte så långa solon! Emma Denward och bandet har haft en hel del barnspelningar. Åhörarna brukar vara intresserade och nyfikna efteråt och undra lite om instrumenten – kontrabas, trummor och piano.Söndagskonserten var de första av sammanlagt tre familjekonserter på Möllegården under rubriken ”Korv och jazz”, ett samarbete mellan Kultur i Burlöv och Musik i Skåne, där barn först får musik och korv efteråt.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 119 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Till toppen av sidan