I somras värvade BW90 18-årige Mamudo Moro från Sjöbo IF

BW90 rustar vidare

– Fler och fler bitar börjar falla på plats för oss, konstaterar BW-tränaren Mladen Blagojevic glatt och meddelar att fyra av spelarna som ingick i 2014 års trupp också kommer att göra det 2015.
Ludvig Bergman, Bovar Karim, Mamudo Moro och Dejan Blagojevic är de fyra som skrivit på för BW även för 2015.
– Ludvig kom från Linero IF inför 2014 och har tagit stora steg under året. Han kommer absolut bidra med att det blir en nyttig konkurrens under 2015. Han är bara 19 år, men har en rejäl kroppshydda som vi tänker använda. Orädd, ödmjuk och lojal, berömmer tränare Blagojevic.
Även för Bovar Karim talar sig BW-tränaren varm:
– Han fick på hösten en central roll och axlade den väl. Vårt offensiva nav. Ovärderlig med sin rutin i vårt nya lagbygge.
Mamudo Moro, 18 år, hämtades under sommaruppehållet från Sjöbo IF i division 5.
– Och som han kom. Med en bra vinterträning och lite skolning så har vi ett av seriens vassaste offensiva vapen, tror Mladen.
Brorsan Dejan Blagojevic hängde i somras med Mladen från Åkarps IF:
– En ung mittback med rutin i kroppen, vilket han visade i höstas då han slängdes in när säsongen vägde som mest. Han tog tag i taktpinnen defensivt och bidrog starkt till viktiga segrar, säger Mladen.
– Nu fortsätter vi bygga vårt lag inför 2015. Vi är väldigt nöjda med hur långt vi har kommit. Med de tio spelare som i dagsläget är klara i dagsläget så känner vi oss trygga och kan nu pussla vidare.