Annons

Annons

Annons

”Malmö mullrar av energi”

Malmö För hur duktiga politikerna än är så kan de inte på egen hand förändra samhället och göra det mer jämställt om inte alla är delaktiga förändringsprocessen, säger Gertrud Åström, ordförande för Sveriges kvinnolobby.

Text: 

Gertrud Åström och Malmös jämställdshetskommunalråd Martina Skrak (V) ser fram emot att kunna enas om ett slutdokument för Nordiskt forum. Samtidigt är det också viktigt att forumet besöks av många andra. Foto: Lennart Larsson

Annons

För hur duktiga politikerna än är så kan de inte på egen hand förändra samhället och göra det mer jämställt om inte alla är delaktiga förändringsprocessen, säger Gertrud Åström, ordförande för Sveriges kvinnolobby.Hon tyckte sig redan på tisdagen känna hur Malmö ”mullrar av energi” inför jämställdhetskonferensen.– Och i Norrbotten, där jag kommer ifrån, där håller man på att packa ihop för att åka till Malmö, försäkrade hon vid en presskonferens i Folkets park.De är inte ensamma. Det väntas runt 15 000 besökare till de fyra konferensdagarna i Malmö.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan