Sport

Daniel Andersson hyllas på söndag

Daniel Andersson som spelare. Foto: TT/arkiv
Sport
Sport - Vi byter in honom de sista minuterna, lovade Rikard Norling efter torsdagens träning.
PREMIUM

- Vi byter in honom de sista minuterna, lovade Rikard Norling efter torsdagens träning.Det ger publiken en chans att hylla en av de stora spelarna i MFF-historien nu när han definitivt slutar och koncentrerar sig fullt ut på rollen som assisterande tränare.Det skulle han egentligen gjort redan i år, men det blev spel borta mot Brommapojkarna och i några matcher till har han fått vara beredd på bänken.När han i veckan sa definitivt nej tack till spel nästa säsong kunde MFF börja planera för hyllningen och avtackningen.Alternativet att han skulle starta matchen och bytas ut valdes bort. Inte minst för att han själv tyckte att det var ett sämre alternativ eftersom han är för dåligt tränad.Daniel Andersson debuterade som 17-åring i allsvenskan den 18 maj 1995 mot IFK Göteborg.

Innan han kom till MFF hade han dessutom spelat tre A-lagssäsonger i Bjärreds IF och lägger man till sejourerna i Bari, Venezia, Chievo och Ancona plus matcherna i landslaget har han en bra bit över 900 A-lagsmatcher på meritlistan.Hittills är 459 av dem i MFF och det är därför han får nummer 460 på ryggen.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
 • Skånskan.se - Alla artiklar på
 • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudnanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Sport

Portland vinnare – Jansson snuvad på titeln

Portland Timbers jublar efter segern mot Orlando.
Portland Timbers jublar efter segern mot Orlando.
Foto: John Raoux/AP/TT
Sport
Sport

Portland Timbers gick segrande ur mötet mot tidigare AIK-backens Robin Janssons Orlando i natt i finalmatchen av turneringen "MLS is back".

Portland Timbers tog ledningen i 28:e minuten med ett nickmål av Larrys Mabiala. Även Portlands andra och avgörande mål stod en försvarsspelare för, när Dario Zuparic gjorde sitt första mål för säsongen.

Svensken Robin Jansson, som bidrog till att Orlando tog sig till finalen när han i matchen mot Minnesota gjorde en imponerande 50-meterspassning till tidigare Manchester United-spelaren Nani, snuvades därmed på titeln. 33-årige Nani passade Mauricio Pereyra som gjorde Orlandos enda mål i finalmatchen.

Turneringen sker i en isolerad bubbla på Disney World i Orlando och spelarna lever under coronarestriktioner – de tillåts inte lämna hotellet. Eter avslutat spel i "MLS is back" kommer nu den ordinarie säsongen i MLS att dra i gång.

Rättad: I en tidigare version av texten uppgavs fel spelare för Orlandos mål.

Sport

Tampa Bay vinnare efter förlängningsrysare

Tampa Bays Brayden Point satte det avgörande målet när Columbus besegrades.
Tampa Bays Brayden Point satte det avgörande målet när Columbus besegrades.
Foto: Frank Gunn/AP/TT
Sport
Sport Åttondelsfinalerna är i gång i Stanley Cup och det första mötet blev en riktig rysare.
Det krävdes hela åtta perioder innan Tampa Bay gick segrande ur striden mot Columbus i NHL-bubblan i Toronto.
– Det var en overklig prestation från båda lagen, säger Tampa Bays Victor Hedman.

Efter över 150 spelade minuter, i en av de längsta ishockeymatcherna i NHL någonsin, satte Brayden Point sin andra puck i nät för kvällen och gav Tampa Bay segern med 3–2.

– Det var helt klart uttröttande, men efter ett tag så var det ju bara extra kul. Båda lagen hade bra chanser, säger matchhjälten efter segermålet.

Att behöva spela fyra och en halv förlängningsperioder är enligt Piont inte något som man kan förbereda sig på.

– Det blev extra mycket att dricka i periodvilorna. Mycket mat och dryck – man måste hålla uppe energinivåerna, säger han.

Hedman skadad

Förra säsongen var Tampa Bay överlägset i NHL:s grundserie, bara för att chockas direkt i Stanley Cup-slutspelet där Columbus med besked skickade ut Florida-laget i fyra raka matcher.

Ödet ville att Tampa Bay – seedat tvåa i den östra konferensen – skulle ställas mot Columbus även i årets försenade och coronaanpassade slutspel, som nu drar i gång på allvar med åttondelsfinaler. Och det ser ut att kunna bli en tuff uppgift att ta sig förbi den första Stanley Cup-omgången även den här gången.

Tampa Bay kom till spel med svenske backjätten Victor Hedman, som var ett frågetecken efter att ha klivit av isen med en vristskada i helgen. När slutsignalen gick hade Hedman spelat över 57 minuter ishockey.

– Det är slutspel och det krävs mycket för att man ska stå över en match, säger han.

– Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle bli åtta perioder. Men det kändes faktiskt riktigt bra och jag ser verkligen fram mot nästa (match), fortsätter han.

Om matchen avslutades med måltorka kan det omvända sägas om inledningen, där det inte ens tog tre minuter innan Pierre-Luc Dubois ovetande styrde in Alexandre Texiers skott till 1–0 för Columbus inför tomma läktare i Toronto. På samma sätt nätade Brayden Point med benet när han styrde in Nikita Kutjerovs skott till 1–1 efter 6.27, ett mål där även Hedman fick en assist.

Nästa match skjuts upp

Nästa mål var snyggare och kom med bara 48 sekunder kvar av andra perioden. Dansk-amerikanen Oliver Bjorkstrand stod ute vid sargen och skickade upp pucken i första krysset, ovanför Andrej Vasilevskijs axel, till 2–1 för Columbus.

Tampa Bay reste sig igen. Tredje perioden var bara 23 sekunder gammal när Columbus-keepern Joonas Korpisalo låg på isen och lite olyckligt sparkade in 2–2 i egen kasse, ett mål som krediterades Yanni Gourde.

Några fler mål blev det inte under ordinarie tid, där Tampa Bay vann skottstatistiken med 41–26. Lägg till fem förlängningsperioder och skottstatistiken skrivs upp till 88–63.

Eftersom mötet mellan Tampa Bay och Columbus drog ut på tiden skjuts matchen mellan Boston och Carolina upp en dag.

Ett poäng till Calgary

I den andra NHL-bubblan i Edmonton besegrade Calgary Dallas med 3–2. Rasmus Andersson gjorde Calgarys avgörande mål i andra perioden, den tredje blev mållös.

Mikael Backlund och Erik Gustafsson noteras för varsin assist, till två olika mål av Dillon Dube, i första perioden.

I matchen som spelades efteråt gjorde Vegas processen kort i första mötet med Chicago. Svenske Robin Lehner släppte bara en puck förbi sig på 20 skott och fick se sina lagkamrater avgöra tillställningen i upptakten av den tredje perioden med två snabba mål.

Emma Gyllestad/TT

Carl Göransson/TT

FAKTA

Fakta: Åttondelsfinalerna i Stanley Cup

Efter ett specialupplägg för att få fram de åtta lag som går vidare i NHL-ishockeyns Stanley Cup-slutspel återgår upplägget till det normala, med bäst av sju matcher.

Östra konferensen:

Tampa Bay-Columbus 1–0 i matcher. Nästa möte natt mot fredag svensk tid.

Philadelphia-Montreal, första mötet natt mot torsdag svensk tid.

Washington-New York Islanders, första mötet natt mot torsdag svensk tid.

Boston-Carolina, första mötet uppskjutet till onsdag eftermiddag svensk tid.

Västra konferensen:

Dallas-Calgary 0–1 i matcher. Nästa möte natt mot fredag svensk tid.

Vegas-Chicago 0–1 i matcher. Nästa möte natt mot fredag svensk tid.

Colorado-Arizona, första mötet natt mot torsdag svensk tid.

St Louis-Vancouver, första mötet natt mot torsdag svensk tid.

Sport

Domarchefen: Situationer vi inte är nöjda med

Den förre domaren Stefan Johannesson är numera domarchef på Svenska fotbollförbundet. Arkivbild.
Den förre domaren Stefan Johannesson är numera domarchef på Svenska fotbollförbundet. Arkivbild.
Foto: Andreas Hillergren/TT
Sport
Sport Omdiskuterade situationer i var och varannan allsvensk omgång.
Domarchef Stefan Johannesson konstaterar att svenska domare inte är på samma nivå som de en gång varit.
– Det kommer ta tid att komma upp på den nivå som vi var på för x antal år sedan, säger han till TT.

Uteblivna och feldömda straffar, inkonsekventa tolkningar av handsregeln, utvisningar och gula kort. Med snart hälften av den herrallsvenska säsongen avverkad har diskussionerna återkommande handlat om huruvida domaren gjorde rätt eller fel.

Men har det varit ovanligt många domslut som hamnat i fokus sommaren 2020?

– Det tycker jag väl inte att det har varit. Men jag tror att man kan få känslan av det när det är så himla tätt med matcher. Det uppstår situationer typ varje dag eftersom det spelas så sjukt mycket matcher på så kort tid. Tidigare kanske det gick mer tid emellan, säger Stefan Johannesson.

Nöjd generellt

Svenska fotbollförbundets domarchef är tillfreds med de svenska fotbollsdomarna i stort, men medger att det ibland har blivit fel.

– Rent generellt är vi nöjda med hur de presterar i matcherna. Sen har det, så klart, varit situationer som vi inte är nöjda med och som vi bearbetar. Vi försöker komma fram till varför det blir fel i vissa situationer och vi återkopplar med domarna efter varje match och tittar på sekvenserna. Vi tittar på vad det är som gör att vi missar vissa grejer. Men generellt tycker vi att de har gjort det bra.

Sverige har genom åren producerat ett flertal domare på internationell toppnivå med namn som Anders Frisk, Peter Fröjdfeldt och Jonas Eriksson. Men på senare tid har de svenska rättskiparna blivit färre på de stora scenerna utomlands.

"Kommer ta tid"

TT: Har den svenska domarnivån blivit sämre?

– Vi håller på att bygga upp någonting och går igenom ett generationsskifte. Vi har fått en heltidsanställd coach (tidigare Fifa-domaren Martin Ingvarsson) som jobbar med killarna och tjejerna – och vi vill ju bli bättre så klart. Men jag tror att man ska se det här som en början på någonting som kan bli väldigt bra, med lovande killar och tjejer, säger Johannesson och fortsätter:

– Det kommer ta lite tid, kanske, att komma upp på den nivån som vi var på för x antal år sedan. Då hade vi killar som var på den yttersta nivån i Europa och det har vi inte i dag.

Johannesson påtalar dock att han är "jättepositiv för framtiden" och att domarna som svensk fotboll har att tillgå bara kommer bli bättre i takt med ju mer erfarna de blir.

VAR på ingång

Och kanske kan ett införande av videogranskningsteknologin VAR ge dem lite hjälp på traven.

– Det föreligger en undersökning där man tittar på om vi har förutsättningar för om vi ska kunna introducera det eller inte. Och då tittar vi på allting – ekonomi, utbildning, teknik... Jag tror att vi kommer få det förr eller senare.

TT: Kommer allting bli mycket bättre i allsvenskan då eller är det viktigt att VAR implementeras på rätt sätt?

– Där har vi en fördel, att vi kan titta på länder hur de har gjort, vad som blivit bra och mindre bra. Allting kommer inte bli rätt, det ska fortfarande vara en domare som dömer. Men de stora misstagen minskar ju drastiskt tack vare VAR. Så är det ju, det är bara fakta.

Pelle Strandman/TT

FAKTA

Fakta: Fem omdiskuterade domslut i allsvenskan

+ 12 juli: IFK Göteborg–Djurgården 1–2

Kalle Holmberg faller i straffområdet, till synes utan kontakt från IFK Göteborgs försvarare Jesper Tolinsson. Trots det tilldelas Djurgården straff och vinner sedermera med 2–1.

+ 3 augusti: IFK Norrköping–Mjällby 1–1

Christoffer Nyman får ett nickmål bortdömt hemma mot Mjällby som tilldelas frispark. Reprisen visar dock ingen förseelse från IFK Norrköpings anfallare.

+ 5 augusti: Malmö FF–Helsingborg 4–1

Isaac Kiese Thelin faller till marken trots knapp beröring från HIF:s Anders Randrup. Utgången: straff och gult kort. Tio minuter senare är det Helsingborg som får en straff till skänks. Domaren signalerar för att Erdal Rakip knuffat Anthony van den Hurk på en hörna – men någon sådan går inte att finna på reprisbilderna.

+ 9 augusti: Örebro–IFK Göteborg 1–1

IFK Göteborg tilldelas straff sent i matchen trots att Örebros Nordin Gerzic inte träffar Emil Holm med sin glidtackling. Genom Tobias Sana kvitterar "Blåvitt" sedan till 1–1, vilket blir slutresultatet.

+ 10 augusti: Helsingborg–IFK Norrköping 3–2

Helsingborg tilldelas en straff hemma mot Norrköping för en hands på Isak Bergmann Johannesson när bollen i själva verket tog på axel/bröst. Efter att ha sett reprisen erkände domaren Kristoffer Karlsson efter matchen att det var ett felbeslut.

Sport

Piteå första lag att tillåta publik

Piteå tillåter 50 personer till onsdagens hemmamöte med Djurgården. Arkivbild.
Piteå tillåter 50 personer till onsdagens hemmamöte med Djurgården. Arkivbild.
Foto: Pär Bäckström/TT
Sport
Sport

Fyra raka förluster och en negativ trend i tabellen. Då väljer Piteå att tillåta publik under onsdagens match mot Djurgården på hemmaplan.

Det är beskedet från Svenska fotbollförbundet med de nya riktlinjerna, där man gett beskedet att det är okej att ta in 50 åskådare på matcher framöver, som gjort att norrbottningarna vill bjuda in ett fåtal personer per match.

– Vi har sålt mellan 200 och 300 privata årskort plus företag som har köpt platser. Så vi gör så nu att vi ringer runt bland de som har årskort och erbjuder dem att komma på matchen. Det känns jätteroligt och vi klarar förstås restriktionerna med avstånd och annat galant, säger ordföranden Rikard Fahlman till Piteå-Tidningen.

De 50 personer som ser mötet med Djurgården byts sedan ut mot nya 50 personer till nästa match.

Sport

Kalla: "Finns mycket kvar att utveckla"

Skidåkaren Charlotte Kalla har fått mer tid att träna på sin åkekonomi under våren.
Skidåkaren Charlotte Kalla har fått mer tid att träna på sin åkekonomi under våren.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Sport
Sport Charlotte Kalla ser möjligheter i coronapandemin.
– Det har varit tålamodsprövande, men också nyttigt, säger skidstjärnan som berättar om sin nya träningssatsning.

Efter en vinter full av motgångar kom i sista stund framgången som gav Charlotte Kalla tändningen att satsa vidare. Fjärdeplatsen i Holmenkollen precis innan pandemin stängde ner resten av säsongen tog hon med sig till träningen inför den kommande vintern.

Nu har Kalla inlett ett projekt för att förbättra sin åkekonomi tillsammans med en stab av personliga tränare. Målet är att åka skidor fort med så lite energiåtgång och så avslappnat som möjligt. Charlotte Kalla ska känna sig bekväm i olika farter under loppen.

Det hade inte blivit av utan coronaavbrottet, förklarar hon. Utan resor och annat i almanackan fanns det mer tid för återhämtning och träning hemma.

– Det var nämligen i april som jag började tänka på hur vi ska få till kommunikationen, så att alla som betyder så mycket för min satsning ska kunna synka med varandra. Jag var nyfiken på att få kontakt med alla experter för att hitta tidpunkter för samtal som kan driva saker framåt, säger Charlotte Kalla.

Fyra ledare

Tre tränare och en fysiolog ingår i teamet som stöttar Kalla med träningsprojektet. Bland annat filmas hon under träning och materialet analyseras sedan noga.

– Det är ju på vänster sida som jag har begränsningarna, säger hon och berättar att hon får speciella övningar för att stärka den sidan.

När Kalla berättar om projektet glöder hon av entusiasm och visar en vilja att utvecklas fastän hon är 33 år och i slutet av karriären.

– Det finns så mycket kvar att utvecklas och det är en lyx att ha den här experthjälpen runt omkring sig, säger hon.

Hittade känslan

Framgången i Holmenkollen betydde mycket inför sommarsäsongen.

– Ja, att just få hitta känslan och att det var en lätthet i åkningen, säger Kalla.

Hon säger att motgångarna dittills under säsongen gjort att hon tvivlade.

– Är detta på riktigt? Ska det kännas så här lätt, eller kommer jag snart att krascha?, säger hon att hon tänkte under loppet i Holmenkollen.

Det var ett lopp som kan ha inneburit vändningen i Charlotte Kallas skidkarriär. Nu berättar hon om en känsla i kroppen som hon inte haft på länge:

– Ja, kroppen svarar nu och stämmer överens med känslan.

Hon förklarar vilken lärdom hon dragit efter några tyngre år:

– Man ska aldrig ge upp hoppet.

Det är alltså med positivt sinnelag hon går mot en säsong där ingen vet om det blir några internationella tävlingar. De olika reserestriktionerna och stoppet för publik vid allmänna sammankomster runt om i Europa kan sätta käppar i hjulet för säsongen som ska inledas med världscupen i slutet av november och som är tänkt att kulminera med VM i Oberstdorf i slutet av februari och början av mars.

– Jag tror att vi kommer få tävla, sedan måste vi vara ödmjuka om det blir lite speciella förhållanden och regler runt omkring, säger Kalla.

Anders Hansson/TT

Fjärdeplatsen i Holmenkollen i mars kan ha förlängt Charlotte Kallas karriär. Det gav henne en nytändning.
Fjärdeplatsen i Holmenkollen i mars kan ha förlängt Charlotte Kallas karriär. Det gav henne en nytändning.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

FAKTA

Fakta: Charlotte Kalla

Bor: Sundsvall.

Ålder: 33 år.

Främsta meriter: OS: 3 guld och 6 silver (2010–2018), VM: 3 guld, 4 silver och 6 brons (2009–2019), 15 segrar i världscupen.

FAKTA

Fakta: Nya hobbyn – tomatodling

Charlotte Kalla berättar att coronapandemin har gett henne möjlighet till ett liv med nya inslag bredvid skidåkningen. Som tomatodling.

– Det har ju varit en speciell vår och just tomatodling har varit på min "bucket list". Jag fick inspiration av min lillasyster som odlat i mjölkkartonger. Då tog jag tag i det eftersom jag ändå skulle vara hemma på obestämd tid, säger Kalla.

ANNONS

Detta är en sponsrad artikel och inte skriven av tidningens journalister.

Bostadslistan

Priset per kvadratmeter för hyresrätter varierar stort på olika platser i Sverige

BOSTADSLISTAN Bostadslistan har tillsammans med Bostadshub gjort en stor undersökning av Sveriges dyraste och billigaste kvadratmeter under 2019. Skillnaderna var naturligtvis stora beroende på storleken på staden i fråga, men ett intressant fynd är att det var över 300% dyrare att bo i hyresrätt i Stockholm än i Åmål.

Kvadratmeterpriset för en hyresrätt kan variera från endast 85 kronor upp till hela 629 kronor på olika platser i Sverige. Det visar en ny undersökning utförd av Bostadslistan och Bostadshub, två sökmotorer för hyresrätter på den Svenska marknaden. Efter att ha granskat över 10 000 annonser från både privatpersoner och företag som publicerats på plattformarna under 2019, har företagen kunnat skapa en intressant överblick av den svenska hyresrättsmarknaden.

Här var det dyrast och billigast

Som nämnt ovan så var det stora variationer på kvadratmeterpriset för en hyresrätt i vårt land. Som förväntat så kan vi återfinna Sveriges dyraste kvadratmeter i Stockholm, mer bestämt Nacka, där du kan betala upp till 629 kronor per kvadratmeter i genomsnitt. Å andra sidan så kan man i genomsnitt bo i en hyresrätt i Åmål för endast 85 kronor per kvadratmeter.

Bostadsort spelar stor roll på kvadratmeterpriset

Utöver att endast titta på det genomsnittliga kvadratmeterpriset kunde undersökningen också peka på vad den genomsnittliga lägenheten kostar på olika orter i landet. Efter en grundlig genomgång av de annonser vi undersökt så kostar det i genomsnitt 17 571 kronor att bo i en hyresrätt i Stockholm, samtidigt som det bara kostar 5113 i Åmål. Detta är förstås en väsentlig skillnad, men det är ingen hemlighet att det är billigare att bo utanför huvudstadsområdet, oavsett vilket land som undersöks.

Dyrare än man tror att bo i Lund och Uppsala

Utöver att endast titta på var det var dyrast och billigast i Sverige kunde undersökningen också avslöja att några av landets dyraste kvadratmeter kan hittas bland lediga lägenheter på Sveriges studentorter. Lund och Uppsala hamnade på plats tre och fyra i undersökningen, med ett genomsnittligt kvadratmeterpris på 217 samt 200 kronor.

Top 10: Sveriges dyraste städer att bo i hyresrätt i 2019

Pris per kvadratmeter

Top 10: Sveriges billigaste städer att bo i hyresrätt i 2019

Pris per kvadratmeter

Sport

Williams vann i comebacken – möter Venus

USA:s Serena Williams vann i comebacken efter coronapausen. Arkivbild.
USA:s Serena Williams vann i comebacken efter coronapausen. Arkivbild.
Foto: Mark Blinch/AP/TT
Sport
Sport Första matchen efter coronapausen – utan publik.
Då trivdes Serena Williams.
– Det var lite nostalgiskt, säger tennisstjärnan efter 2–1 i set mot Bernarda Pera i Kentucky.
Nu väntar storasyster Venus i nästa omgång.
PREMIUM

WTA-turneringen i östra USA är Serena Williams första tävlingsframträdande sedan i februari. Den tidigare världsettan, numera nia på rankningen, förlorade förvisso första set mot 60-rankade amerikanskan Pera, men växlade sedan upp och vann de efterföljande två.

Segersiffrorna skrevs till 4–6, 6–4, 6–1.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
 • Skånskan.se - Alla artiklar på
 • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudnanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Sport

United möter Sevilla i EL-semi

Sevillas Lucas Ocampos jublar efter segermålet i EL-kvartsfinalen mot Wolverhampton.
Sevillas Lucas Ocampos jublar efter segermålet i EL-kvartsfinalen mot Wolverhampton.
Foto: Friedemann Vogel/AP/TT
Sport
Sport
PREMIUM

Victor Nilsson Lindelöf och hans Manchester United får ta sig an Sevilla i semifinalen i Europa League på söndag. Det står klart efter att spanjorerna slagit Wolverhampton med 1–0 i kvartsfinalen.

Sevilla hade ett stort spelövertag i en annars jämn match i tyska Duisburg och i den 88:e minuten kom också målet som skickade La Liga-laget vidare i Europas näst största fotbollsturnering för klubblag.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
 • Skånskan.se - Alla artiklar på
 • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudnanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Sport

En dubbel till Peter Ingves

Travhäst travkusk
Namaste vinner för Peter Ingves.
Foto: Mikael Rosenquist/Miro media
Sport
Trav Halmstadkusken Peter Ingves fick köra några fina hästar i Jägersros V64-omgång. Han tackade för förtroendet och finländaren vann dubbelt.

Sören Norberg har en riktigt lovande travare i treåringen Namaste, som i närmast joggande stil var helt överlägsen. Det sista varvet travades efter mäktiga 1.12.5, och då såg hästen inte ens trött ut. Det var bara för Peter Ingves att åka med.

På Dagens Dubbel-spelet körde sedan Peter Ingves två hårt betrodda hästar åt italienaren Riccardo Bianchio. Hans Southwind Queen spelades till stor favorit, men fick nöja sig med ett andrapris, trots att han travade 1.10.9/1640auto.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
 • Skånskan.se - Alla artiklar på
 • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudnanden varje månad
 • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg
NÄSTA ARTIKEL