Jobb-bussar mot Norge

Det sker i Arbetsförmedlingens regi.
Förra året gjorde man likadant och det gick bra. Därför satsas det i år på en repris. 150 ungdomar får träffa arbetsgivare som behöver anställa.
De som åker med får resa och logi betalt, men får själva betala maten. För att få vara med ska man vara inskriven på Arbetsförmedlingen i Skåne, Småland eller Blekinge och ha anmält sig i förväg, eftersom antalet platser är begränsat.
Just nu är det stor efterfrågan inom framför allt service-, turism-, vård- och byggsektorerna i Norge. Cirka 25 företag deltar på mässan.
Ungdomarna kommer från Trelleborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Hässleholm, Bromölla, Sölvesborg, Olofström, Karlshamn, Karlskrona, Växjö, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Västervik och Jönköping.


Dagens fråga

Tror du på ett liv efter detta?

Loading ... Loading ...