Arkivfoto: Ylli Shabani

Shabani tillbaka i LB07

– Vi är även muntligt överens med talangen Erik Roslund från Genarps IF, berättar LB07:s klubbchef Johan Andersson. Så sent som i slutet av november var Ylli Shabani uppe och testtränade med GIF Sundsvall, men till slut fastnade han för alternativet att stanna i Malmö och spela för LB07, laget han representerade i över åtta säsonger innan han tillfälligt hamnade i FC Rosengård. – Vi ser det som ett gott betyg att han ville spela för oss igen och har skrivit ett tvåårskontrakt, berättar Johan Andersson. Tidigare har LB07 gjort klart med anfallarna Adem Özay från FC Rosengård och Sadat Maxhuni från Karlskrona AIF. Man har även lockat till sig Polenproffset Nazad Asaad från AIF Barrikaden, Bujar Ferizi och Adnan Kahrimanovic från IFK Värnamo samt Durim Osaj från Landskrona Bois. Dessutom har division 1-klubben lyft upp 16-årige stortalangen Tibor Cica i A-truppen. Under årets säsong lämnade Guri Baqaj för spel i Albinoleffe i Italien och amerikanen Chris Loftus har inte fått kontraktet förnyat. Det kommer inte heller Daniel Svensson och Patrik Svensson att få. – Daniel och Patrik kommer att lämna, bekräftar Johan Andersson, och berättar att Daniel Svensson har tränat med Jönköping Södra. På förlustkontot finns även Alexander Nunez, som nappade på en chans till proffsspel i Burma.