Eslövs Anna Olsson i närkamp med Lugis Fanny Lagerström i en av lagens tidigare matcher. Foto: Arkiv

Skadebekymmer i ”Teamet”

Fyra skadade spelare kommer definitivt inte kunna vara med. Det rör sig om Hanna Jeppsson (axeln), Matilda Lindroth (armbågen), Ida Kellokoski Adamsson (ryggen) och Cecilie Skovshoved-Hansen (nackbesvär). Dessutom är Therese Brorsson (bristning i ljumsken), Marina Elenmo (sjuk) och Johanna Blom (sjuk) stora frågetecken. – Vi kommer bara att ha sju på planen i varje fall, men någon full trupp, det vill säga 14 spelare, blir det inte, berättar Ola Månsson. Därför är knappast någon skönspel att vänta mot Lugi. – Det får se ut hur det vill. Vi har inte något mål att spela bra, fast vi tänker vinna ändå. Men det är klart att vi är nöjda om det blir en poäng. Ola Månsson har också fått svar på varför man underpresterade något enormt i genrepet mot division 1-klubben H65. – Många spelade utan att veta att de var sjuka och det har vi fått veta först nu i efterhand. Han menar att Lugi, som har förlorat de tre senaste derbyna, därför har all chans i världen att vinna. – Om de inte kan slå oss nu vet jag inte när de ska kunna göra det, konstaterar Ola. – Det är ett förväntat topplag och att möta dem direkt, på bortaplan, ska bara bli roligt. Vi får väl dock se om vi ännu är mogna att göra det.

Dagens fråga

Har du tagit årets första dopp i havet ännu?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev