Hampus Jildenbäck spelade förra året i Lugi. Foto: Claes Hall/Arkiv

HK Malmö lånar Hampus Jildenbäck från IFK Tumba

Anledningen är att James Blondell spelar VM i Kroatien för sitt andra hemland Australien. Hampus Jildenbäck spelade förra säsongen i Lugi och var då med om att förlora två gånger mot just HK Malmö. Matcherna som Hampus Jildenbäck kommer att spela är Stavsten hemma, Warta borta och Önnered hemma, under januari. – Hampus är en kvick kantspelare som har gjort bra ifrån sig i både Lugi och Tumba. Det hade varit otryckt för oss med bara en spelare på högerkanten. I dagsläget är det bara aktuellt fram till 31 januari men man vet aldrig vad som händer i framtiden men Hampus är en viktig spelare för Tumba. De vill säkert inte släppa ifrån sig honom, säger Tommy Thysell till skånskan.se.

Dagens fråga

Är du ledig under sportlovet?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev