Ola Månsson fortsätter inte som tränare i H43. Foto: Arkiv

Ola Månsson får sparken

Ola Månsson sparkad! – Nej, han har inte fått sparken. Vi hade ett samtal under fredagen och kom då överens om att Ola lämnar tränarjobbet för seniorlaget, säger H43:s ordförande Roland Ekström. – Ola kommer att få någon annan arbetsuppgift inom klubben. Vad har vi inte diskuterat fram, tillägger Ekström. Beskedet att Ola får lämna sin post kommer inte oväntat. Onsdagsförlusten, hemma mot IFK Trelleborg med 23-28, blev droppen som fick Ola att stiga åt sidan. Och Pelle Käll att ta över. – Nu ska vi försöka att hitta en ny assisterande tränare till laget. Pelle Käll fick alltså nästan omgående ta över Olas roll: – Det är tråkigt det som har hänt med Ola, men nu gäller det att gå vidare. Och samtidigt är det härligt att vara i hetluften, säger Pelle. Med Käll vid rodret kommer det att bli en del förändringar i H43:s spel. – Vi kommer nu att titta på prestationerna i stället för på resultatet. Det känns som att det varit för mycket resultatinriktat. Presterar vi bra kommer också resultaten. – Annars blir det inga ändringar just nu. Vi har ju match på söndag och det är bara att köra på. Vi har inget att förlora när vi spelar borta mot YIF. Skånskan försökte under fredagseftermiddagen och kvällen att nå Ola Månsson för en kommentar, utan att lyckas.

Dagens fråga

Har du en smart-phone?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev