Foto: Scanpix

Schelin tvingas vänta på debuten

Lotta Schelin har varit i Frankrike i fem dagar. Men på söndag får hon sitta på läktaren när Lyon spelar toppmatch mot Montpellier. – Inte mycket att göra något åt. Nu siktar jag på att vara med i nästa match i stället. Det är ju tio dagar som gäller innan jag är spelklar, säger Schelin, som bor på hotell i väntan på att nya lägenheten ska bli klar för inflyttning. – Jag känner mig lite lost. Nu sitter jag på hotellet och lyssnar på franska cd-skivor, ser på tv och surfar på nätet. Dessutom har jag tv-spel med mig så att jag inte ska bli alltför rastlös. Landslagsanfallaren fick stora delar av våren förstörd på grund av en efterhängsen lårskada. Även i OS fick hon en tuff inledning när migränattacker och halsont tvingade henne att avstå viktiga träningar. – Men nu känns allt bra igen. Under OS blev det visserligen inte så mycket styrketräning, så jag får ta det lite lugnt när jag kör i gång igen så att jag inte känner av min gamla skada. Göteborgstjejen är värvad till Lyon och den franska fotbollsligan för en sak. Snart börjar hon sin avbetalning. – Jag har kommit hit för att göra mål. När jag sade till tränaren att jag även spelat som yttermittfältare skakade han bara på huvudet.

Dagens fråga

Har du drabbats av inbrott eller stöld?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev