Foto: Scanpix

GRINGO BIG BANG!!!

Fredag 11/4 bjuder vi på årets fest i samarbete med INKONST:

  • Live: DSL (Ed Banger, Paris)
  • Adam Tensta (K-Werks, Sthlm)
  • Dj: Reza
  • Videoart: Visual Dreamers

Entré: 100:- Tid: 23.00-0300 Ålder: 18 år Plats: INKONST, Bergsgatan 29 i Malmö VARMT VÄLKOMNA! Tidningen Gringo är en tidning om innanförskap där andra ser utanförskap. Kärnan är att utmana oss själva, läsarna och andra medier att vända på begreppen.

gratis en gång i månaden i Malmö, Landskrona, Lund, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn + här på nätet och via prenumeration. Du kan vinna biljetter till festen! Mejla namn och adress till: Webbredaktionen

Dagens fråga

Kan du prata fler språk än svenska?

  • Ja (81%, 635 Röster)
  • Nej (19%, 152 Röster)

Antal röster: 787

Loading ... Loading ...