En bra lottning

Matcher mot Atlético Madrid, Juventus och Olympiakos.

Resor till Madrid, Turin och Pireus

Besök av Jimmy Durmaz (Olympiakos).

Tycker att det är en bra lottning för MFF. På alla vis.

Intressant motstånd och lag som inte lockar en massa turister och folk som bara vaknar till ett par matcher om året.

Allt snack om att MFF borde fått lag som PSG, Arsenal, Chelsea och så vidare är ju bara trams. Det behövs inget extra för att locka folk nu. I Champions League blir Swedbank stadion utsåld till varje match oavsett lottning.

Nu måste MFF se till att styra upp biljettförsäljningen så att de trogna åskådarna, de som skapar stämning, det vill säga årskortsinnehavarna, medlemmarna och MFF supports medlemmar får förtur. Först efter det ska de som inte brukar gå på Stadion få chansen.

Sedan bjuder Malmösupportrarna Atlético Madrid, Juventus och Olympiakos på en häxkittel och MFF kommer INTE att gå poänglöst från de sex matcherna.

Matchschemat:

16 september Juventus-Malmö FF

1 oktober Malmö FF-Olympiakos

22 oktober Atletico Madrid-Malmö FF

4 november Malmö FF-Atletico Madrid

26 november Malmö FF-Juventus

9 december Olympiakos-Malmö FF

Därmed både börjar och avslutar MFF borta.

Pratade precis med Åge Hareide.

Han var nöjd med att slippa resor till Ukraina och Ryssland och hoppades att MFF skulle kunna ha Olympiakos efter sig i sluttabellen.

 

 

  • Pingback: Ole Törner: En bra lottning | MFFkollen()

  • Nisselainen

    Angående matcschemat så betyder väl det att en del matcher i allsvenskan måste flyttas? Kan ju inte spela med bara en vilodag mellan matcherna? Är jag inte helt fel ute så blir det ett par sådana krockar och även med flytt så blir det tight. Nu blev plötsligt Djurgården på söndag extra viktig. Kände igår att oavgjort på söndag var bra men nu lutar det nog åt att jag vill se en seger…

  • LarsJohanssson

    Det är inte ofta man hör att det var bättre med nazisterna. Att det blev ”än värre” när de befriades av Röda armén. Men jag är väl bara gammal och ovan vid den nya tidens tankegångar. Så lycka till, grabben, något säger mig att det där får du snart in i historieböckerna. Kanske redan till nästa schlagerfestival.

Ole Törner
Skånskans sportreporter Ole Törner bloggar om MFF:s väg mot SM-guld.
Ålder: 58
Yrke: Journalist
Bor: Malmö
Lyssnar på: Endless Boogie, Frank Turner, Blue Oyster Cult, Sade, Steppenwolf, Kanye West, Blondie, Chris Isaak, Marianne Faithfull, Bob Dylan, Isley Brothers, Black Sabbath, Amy Winehouse, Neil Young, Fleetwood Mac, Prince, Who
Läser: Modesty Blaise, John Dickson Carr, HP Lovecraft, Carl Barks.
Tittar på: Black Books, Big Bang Theory, Sherlock, Taggart, The Mentalist, Whitechapel, SNL, Ripper Street.
Håller på: MFF, Kirseberg IF, Arsenal och Brynäs.
×