Pyroteknik, bengaler används av MFF-klacken under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och AIK på Stadion. Foto: Andreas Hillergren/TT

Sex personer omhändertogs

Malmö Polisinsatsen som genomfördes i samband med vårens första hemmamatch MFF-AIK  betecknas som ganska lugn sett till helheten.

Under polisinsatsen upprättades två anmälningar om brott mot ordningslagen gällande MFF-supporters som brände 75-talet bengaler, samt AIK-supporters som brände 67 bengaler. Det finns i nuläget inga misstänkta i dessa två ärenden. En supporter från AIK är misstänkt för brott mot ordningslagen genom bengalbränning och i detta fall kommer man att skriva om tillträdesförbud. En person är misstänkt för ringa narkotikabrott. Sammanlagt sex personer omhändertogs, uppger polisen.

Dagens fråga

Klagar du på kaffet på jobbet?

  • Nej (70%, 408 Röster)
  • Ja (30%, 175 Röster)

Antal röster: 583

Loading ... Loading ...
×