14-åring misshandlade trygghetsvärd

SVEDALA

En av Svedalas trygghetsvärdar utsattes i fredags för misshandel av en 14-årig pojke.
Det var klockan 19.45 som trygghetsvärden observerade 14-åringen och en äldre man springande på Storgatan. Värden stannade och erbjöd hjälp i anslutning till att även en kvinna anslöt till de båda männen som är i bråk med varandra.
Trygghetsvärden försöker avstyra bråket som visar sig handla om att 14-åringen inte vill följa med den äldre mannen som är hans pappa och när trygghetsvärden går fram för att lugna ner situationen slår 14-åringen honom i magen med ett knytnävsslag.
Ytterligare två knytnävsslag utdelas innan pappan tar tag i sonen som då lugnar ner sig och de båda lämnar platsen.
14-åringen som trygghetsvärden känner igen sedan tidigare är nu polisanmäld misstänkt för misshandeln som enligt uppgift inte innebar några allvarliga fysiska skador.

Nyhetsbrev

×