80-åring bestals på väskan

Lund En kvinna i 80-årsåldern blev på lördagseftermiddagen bestulen på sin handväska i centrala Lund.

En kvinna i 80-årsåldern blev på lördagseftermiddagen bestulen på sin handväska i centrala Lund. Polis kallades till hennes bostad för att ta upp en anmälan. Hon berättade att hon hade varit och handlat i en butik på Stora Södergatan. När hon kom hem till sin bostad, som ligger i närheten, upptäckte hon att handväskan som hon hängt på en rullväska var borta. I väskan fanns bland annat kontanter och bankkort. Kvinnan tror att hon har blivit bestulen på handväskan någonstans mellan butiken och bostaden.

Senaste nytt omLund

Dagens fråga

Tänker du rösta i riksdagsvalet?

  • Ja,det är klart jag ska. (91%, 1 125 Röster)
  • Har inte bestämt mig än. (5%, 58 Röster)
  • Nej. (5%, 57 Röster)

Antal röster: 1 240

Loading ... Loading ...
×