Kvinna till sjukhus efter misshandel

Sjöbo En 18-årig kvinna fick föras till sjukhus strax efter klockan fyra på måndagsmorgonen efter att ha blivit utsatt för grov misshandel av en 20-årig kvinnan på en cykelväg nära Sandåkravägen i Sjöbo.

– Kvinnorna är bekanta med varandra men vad som ligger bakom misshandeln är oklart. Det får utredningen visa, säger Johan Sandelin, kommunpolis i Sjöbo.

Den misshandlade kvinnan tog sig hem till sin bostad där anhöriga larmade polisen. Hon ska ha haft skador i ansiktet och på händerna och anhöriga körde henne därför till akuten i Ystad.

Den misstänkta kvinnan greps efter händelsen och sitter frihetsberövad på stationen i Ystad. Hon är även misstänkt för olaga hot, övergrepp i rättssak och skadegörelse, men enligt polisen kan även fler brottsrubriceringar komma att läggas till under utredningens gång.

Dagens fråga

Följde du Guldbaggegalan?

Loading ... Loading ...

Youplay

×