18-åring rånad av minderårig

Malmö

En 18-årig man blev under onsdagen utsatt för ett rån i och utanför en bostad på Hagalundsgatan i området Eriksfält i Malmö. Det hela utspelade sig på ett HVB-hem där 18-åringen tidigare bott. 18-åringen kom under onsdagskvällen dit för att hämta post och ska då ha blivit rånad av en 17-åring boende på boendet. 18-åringen blev bestulen på jacka, cykelnycklar, ID-handlingar och smycken. 18-åringen och 17-åringen ska ha känt till varandra sedan tidigare. Rånet ska ha inträffat både inomhus och utomhus.
17-åringen uppvisade efteråt inga synliga skador. Förhör ska ha hållits på platsen under kvällen och natten. 18-åringen anhölls misstänkt för rån klockan 02:57 under torsdagen.

Dagens fråga

Tänker du rösta i riksdagsvalet?

  • Ja,det är klart jag ska. (91%, 1 125 Röster)
  • Har inte bestämt mig än. (5%, 58 Röster)
  • Nej. (5%, 57 Röster)

Antal röster: 1 240

Loading ... Loading ...
×