Lerby förlänger med Redhawks

ISHOCKEY

Malmö Redhawks har skrivit ett nytt tvåårskontrakt med 20-årige Carl-Johan Lerby. Det skriver klubben i ett pressmeddelande.
– Carl-Johan är en av de bästa backarna vi fått fram från de egna leden på många år. Han är väldigt mobil och står för ett modernt spel. Vi ser honom som en potentiell toppback så väl i Redhawks som i SHL, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.
Carl-Johan Lerby inledde sin hockeykarriär i Trelleborgs IF, men flyttade till Malmö Redhawks som 14-åring och under sina ungdoms- och juniorår var han lagkapten i såväl U16 som J18.
– Det ska bli väldigt roligt att stanna här, i den miljö som jag utvecklats mycket i under de senaste säsongerna. Här får jag jobba vidare med samma ledarstab och jag ser goda möjligheter till att fortsätta min utveckling och bli den toppspelare i laget som jag vill bli, säger Carl-Johan Lerby själv.

×