36-åring misstänkt för mord på hundrastplats

MÖLLEVÅNGEN
Ytterligare en misstänkt har anhållit för mordet på den 45-åring som knivskars till döds på hundrastplatsen vid Södra Skolgatan den 28 maj.

Sedan i somras sitter redan en 42-årig man häktad misstänkt för mordet. På måndagen anhölls ytterligare en 36-årig man för inblandning i mordet.
– Jag kan av förklarliga skäl inte kommentera någonting, säger åklagare Fredrik Jönsson vid Malmö åklagarkammare som håller i ärendet.

Vad som lett fram till anhållandet vill han inte säga något om, inte heller vilka eventuella kopplingar som finns mellan de båda mordmisstänkta och mordoffret.

Det var strax före klockan 23 på söndagskvällen den 28 maj i år som en 45-årig man hittades svårt misshandlad och knivskuren på Möllevångstorget. Mannen som fick hjälp av vittnen på plats fördes till sjukhus svårt knivstucken. Två timmar senare meddelade polisen att mannen avlidit.

Baserat på flera vittnesuppgifter har polisens arbetat efter teorin att mannen skadats vid hundrastplatsen mellan Södra Skolgatan och Bergsgatan. Han tog sig dock ut från rastplatsen och hittades av vittnen på Möllevångstorget.

Nyhetsbrev

×