Eric Larsson. Foto: TT

MFF värvar back från Sundsvall

MALMÖ En av allsvenskans hetaste högerbackar, GIF Sundsvalls Eric Larsson, 26, uppges ha skrivit på för Malmö FF. Det innebär troligen också att klubben räknar med att förlora Anton Tinnerholm.

Enligt tidningen Expressens källor har Eric Larsson skrivit på för MFF och blir klar för klubben när hans kontrakt med Sundsvall går ut efter den innevarande säsongen.
Kontraktet börjar enligt Expressens uppgifter gälla från och med den 1 januari 2018.
Detaljerna ska vara klara och Larsson är på väg att flytta ut ur sin lägenhet i Sundsvall. Han kommer att presenteras av Malmö FF efter säsongens slut.

Eric Larsson har gjort en riktigt stark säsong och bland annat svarat för tre mål och tre målgivande passningar på 24 matcher och han har varit ett hett villebråd på spelarmarknaden eftersom hans kontrakt löper ut efter säsongen. Att han värvas till Malmö FF borde tala för att klubben räknar med att Anton Tinnerholm försvinner utomlands, då Eric Larsson knappast värvas som en backup till Tinnerholm.
Som vanligt kommenterar MFF inte pågående spelaraffärer.

Även GIF Sundsvalls klubbchef Urban Hagblom är fåordig kring Eric Larsson:
– Vi har ett antal spelare som vi inte har lyckats komma överens med och vad de än tar för beslut så respekterar vi det. Det jag kan säga om Eric är att han betyder oerhört mycket för Gif Sundsvall och vi har vet om att det finns ett intresse kring honom och det har vi vetat om en längre tid, berättar han för Expressen.

×