Brink Motorsport blev trea i STCC:s teammästerskap med Tobias Brink och Micke Ohlsson som förare i Audi-bilarna.

Brinks tog brons i teammästerskapet

RACING För Eslövsbaserade Team Brink Motorsport, med skåningarna Tobias Brink från Malmö och Micke Ohlsson från Östra Ljungby som förare i de två Audi-bilarna, slutade debutåret i STCC med en tredjeplats i teammästerskapet.

I förarmästerskapet blev det en slutlig sjundeplats för Tobias Brink och en tiondeplats för Micke Ohlsson. Tobias Brink blev hela STCC:s bästa Audi-förare,
Finalen avgjordes den gångna helgen på Mantorp och bjöd på allt från varierande kvalresultat, pallplats och uppkörningar. Teamet visade att man lyckats förbättra både bil och förare under senare delen av säsongen och hade i helgen kontinuerligt fart för topp-fem. Höjdpunkten var Tobias Brinks uppkörning från 15:e ruta till pallplats i race 2.
– Tyvärr missade jag kvalet helt och fick starta på 15:e plats i alla racen, men jag tror jag bjöd på bra show och är nöjd med utkomsten med tanke på det dåliga utgångsläget, säger Tobias.
Micke gjorde sitt bästa kval för året.
– Vi är redan taggade för att starta nästa säsong och då med en betydligt mer välfylld erfarenhetsbank än för fem månader sedan, då vi tog våra första varv i en STCC-bil, hälsar teamchefen Ted Brink.

×