Inbrottsförsök på förskola

SVEDALA Först klippte tjuvarna av tråden till en störningscensor på Floraparkens förskola. Ett par dagar senare inträffade ett inbrottsförsök på förskolan.

I torsdags upptäckte personal på förskolan att en tråd till censorn var avklippt. Censorn ger ifrån sig ett störande ljud. Flera förskolor och skolor har haft problem med att obehöriga uppehåller sig där på kvällar och helger. Floraparkens förskola ligger på Pilgatan.
Obehöriga personer har därefter återvänt till förskolan. Man har sparkat på ett fönster och tryckt in detta. Det verkar inte som om något stulits från lokalerna. Den skadegörelsen har ägt rum från i fredags vid 18-tiden till i söndags vid 15.30-tiden.
En bit från förskolan ligger Floraparken där flera boende klagat på i första hand ungdomar som vistas här, skräpar ner och är högljudda. Buskörning med mopeder har även förekommit.

Dagens fråga

Var det rättvist att Real Madrid vann Champions League?

Loading ... Loading ...

Tv

×