Rikard Wolff. Foto: TT

Wolff ställer in hela Brel-turné

På torsdagen kom besked om att Rikard Wolff tvingas ställa in hela turnén ”Den sista föreställningen – Wolf sjunger Brel” på grund av sjukdom.

Turnén med ”Den sista föreställningen – Wolff sjunger Brel” skulle fått premiär 5 september i Umeå och sedan turnerat med Riksteatern till ett tiotal orter i Sverige. 23 september skulle den kommit till Skåne och Ystad. Redan tidigare i veckan kom besked om att premiären ställs in på grund av sjukdom och på torsdagen kom besked om att hela turnén nu ställs in.

– Idag har jag fått besked om att jag måste vara sjukskriven september-oktober för att komma till rätta med problemen jag har haft de senaste veckorna, och som nu innebär att jag tvingas ställa in hela Brel-turnén. Jag beklagar detta djupt. Jag har längtat efter att få resa ut med denna föreställning, men nu är det vila och återhämtning som gäller så att jag snart kan vara på benen och få möta min publik. Vi ses snart igen!, säger Rikard Wolff i ett pressmeddelande.
Från Riksteatern kommer också besked om att de som köpt biljett till någon av föreställningarna ombeds att kontakta sin lokala teaterförening som står som arrangör för föreställningen.

×