Jenny Häggström. Foto: Malmö FBC

Jenny Häggström gör comeback

INNEBANDY Jenny Häggström, närmast från FBC Engelholm, heter Malmö FBC:s tredje nyförvärv för säsongen.

Jenny, som är född 1999, har kommit sent in i sitt nya lag men redan hunnit debutera, detta i Czech Open.
– Redan för tre säsonger sedan fick vi upp ögonen för Jenny då hon matchades mot oss i dåvarande division 1. Vi fastnade främst för hennes totala oräddhet och lugn med bollen, skriver klubbchefen Mikael Jeppsson i ett pressmeddelande.
– Därefter växte Jenny fram till en stöttepelare i sitt lag innan hon föregående säsong tog ett sabbatsår från innebandyn på grund av studieår utomlands. Det var dock inget som hindrade oss för att ta in Jenny i laget den här säsongen, för med vetskapen om hennes kvaliteter är vi övertygade om att hon kommer att växa med uppgiften och ta för sig redan i år. Jenny är främst tänkt som ett centeralternativ men kan även spela på backposition.

×