Fåtal biljetter kvar till Odensjönkonserter

Röstånga Biljetterna till årets konserter vid Odensjön är eftertraktade. Vill man se Christer Sjögren med sällskap får man skynda sig och hoppas på turen.

I år är det jubileumsår – 1993 hölls den första Kultur i Natur-konserten vid Odensjön och i år blir det alltså för 25:e gången.
Detta firas med konserter i dagarna tre, torsdag till lördag nästa vecka.

Artistuppbådet, med en sjönsjungande Christer Sjögren ackompanjerad av trumpetaren Magnus Johansson och pianisten Marcos Ubeda, har gjort biljetterna väldigt attraktiva och fredagens 900 biljetter är slutsålda.
Till torsdagens och lördagens konserter finns det dock ett fåtal biljetter kvar.
– Det är faktiskt ovanligt, vi brukar sälja slut på dem rätt fort. Jag har hört från andra arrangörer att det är likadant på andra håll denna sommar – folk litar kanske inte på vädret, säger arrangören Hjördis Nilsson.
Men till den 17, 18 och 19 augusti har man beställt fint väder, skrattar hon.
– Vi har haft fantastiskt väder de två föregående åren så vi tänker ha solsken även i år.

De biljetter som är kvar kan köpas över disk på Ica i Röstånga.
– Det är klart man kan komma till Odensjön på konsertkvällen och chansa men det är väl snopet om biljetterna är slut då. Så vi rekommenderar folk att köpa innan.
Konsertkvällarna är uppdelade i två akter. Först välkomnas publiken av Klippans Ungdomsorkester och under den första timmen underhåller Elisabeth Assarson-Marsh, Kristina Backe, Madaroarna, Quidinge Country Rockers och Olinkvartetten.

Sedan är det dags för Christer Sjögren, Magnus Johansson och Marcos Ubeda, samt Elisa Lindström, bland annat känd från Melodifestivalen och tv-programmet Let’s dance.
– Det är fina artister som lockar folk. Fast väldigt många brukar komma till Kultur i Natur-konserterna oavsett vem som uppträder – för stämningens skull, säger Hjördis Nilsson.
Kultur i Natur på Odensjön i Röstånga arrangeras av Röstånga Turist- och Hembygdsförening.

Dagens fråga

Är du släkt med Gustaf Vasa?

Loading ... Loading ...
×