Nano Omar. Foto: TT

Premiär för Nano på Malmöfestivalen

Malmöfestivalen Nöjesredaktionen ställer fyra frågor till musikern Nano Omar, känd under artitsnamnet Nano, som står på scen tillsammans med bland andra Tove Styrke och Peg Parnevik när Rix FM Festival gästar Malmöfestivalens stora scen söndag 13 augusti 18.00 - 20.00.

Samtliga artister som medverkar under Rix FM Festival:
Mike Perry, Anton Hagman, Peg Parnevik, Nano, Rhys, Margaret, Astrid S, Tove Styrke och Kamferdrops.

Hur är det att stå på scen tillsammans med de andra artisterna i Rix FM Live?
– Det känns fantastiskt kul! Jag tror att det kommer bli bra stämning och förhoppningsvis skiner solen på oss också.

Vad har du för relation till Malmöfestivalen?
– Det här blir min första gång! Så ingen direkt, mer än att jag har bra förväntningar. Jag har hört att stämningen är grym här och folk är så trevliga. Visst är det Nordens största festival också? Det är stort!

Vad kommer du att bjuda på på scen i Malmö?
– Hela mitt hjärta som jag alltid vill bjuda på. Min nästa singel One ska alla på plats få höra också. Det ska bli nice att sjunga den för alla.

Hur ser dina planera ut för hösten?
– Släppa musik och fortsätta jobba hårt. Jag har så mycket material jag vill få ut nu, så jag ser verkligen fram emot att dela den. Nästa singel släpps redan 18 augusti.

Samtliga artister som medverkar under Rix FM Festival:
Mike Perry, Anton Hagman, Peg Parnevik, Nano, Rhys, Margaret, Astrid S, Tove Styrke och Kamferdrops.

×