Fjärde raka för EBK

FOTBOLL
Eslövs BK går som tåget i division 3 södra. Mot Dösjöbro IF kom höstsäsongens tredje raka seger och den fjärde i rad totalt.

– Men fortfarande gäller det för oss att skrapa ihop tillräckligt med poäng för att inte bli inblandade i bottenstriden, påpekar EBK:s tränare Peter Olsson likt en försiktig general.
I fredagskvällens bortaduell mot Dösjöbro kom EBK i underläge med 0-1, ett mål gjort precis efter pausvilan. Pontus Gressman kvitterade innan EBK avgjorde den sista kvarten till 2-1 genom Viktor Nilsson och 3-1 genom Kim Jeppsson.
– Vi hade fina chanser den första delen av första halvlek, men de skapade mycket den sista kvarten före paus. Vi var ändå det mest bollförande laget och mot slutet blev de trötta och då gjorde vi också de två sista målen, summerar Peter Olsson.

×