Bois till sommarvila som serieledare

Fotboll. Landskrona Bois bortabesegrade Assyriska med 4-1 (1-1) i division 1 södra och går till sommarvila som serieledare. Med en man utvisad tog hemmalaget ledningen i den 42:a minuten. Karim Sadat nickade in kvitteringen kort därefter.
– Vi var inte alls nöjda med första halvlek, det kändes som semesterfotboll och i paus gick vi tillbaka till grunderna. Det var riktigt dåligt helt enkelt och vi löpte inte för varandra. Vi tydliggjorde vad vi pratat om i veckan och sa att vi börjar om matchen på noll, som att den började i andra halvlek, säger Landskronatränaren Agim Sopi till klubbens hemsida.
I andra halvlek radade Landskrona upp chanser och fick utdelning. Theirry Zahui skruvade in en frispark och satte en straff i nät. I slutet av matchen faställde Dennis Olofsson slutrestultatet 4-1. Landskrona leder serien tre poäng före Mjällby som krossade tabelltrean Utsikten med 6-0 hemma på Strandvallen.

×