Två nyförvärv till Team Eslöv

eslöv Team Eslöv har haft några jobbiga säsonger i handbollens SHE.
I år har man satsat på att bredda truppen och nu har man gjort klart med ytterligare två nyförvärv: Fia Ertzinger och Therese Persson, båda från KFUM Lundagård.

Förra säsongen var Team Eslövs stora problem att man gick runt på för få spelare. Det var knappast självvalt av tränaren Tomas Westerlund utan snarare så att man tvingades till det på grund av flertalet skador och det faktum att man saknar ett B-lag.

Till årets säsong har man visserligen tappat storstjärnan Anna Bardis till konkurrenten H65 Höör, men man har också förstärkt laget rejält. Utöver några nyförvärv är dessutom Julia Sandell nära comeback, som Skånskan tidigare skrivit om.
Spelarna man nu gjort klart med kommer båda från allsvenska klubben KFUM Lundagård.
Fia Ertzinger (född 1996) har varit en av Allsvenskans bästa målvakter de senaste åren och blir ett bra komplement till EIK:s målvakter.
– Fia som är född 1996, är känd för sina snabba och precisa utkast vilket kommer att bli ett viktigt vapen för oss i SHE de kommande säsongerna, skriver Team Eslöv i ett pressmeddelande.

Den andra spelaren man lockat över till SHE är Therese Persson (född 1990). Mittnian är en erfaren spelare som kommer att konkurrera med framförallt Julia Bardis.
– Therese är en lång mittsexa med massor av rutin, skriver EIK i pressmeddelandet.
Båda spelarna har skrivit kontrakt över två år och redan anslutit till laget.
Team Eslövs första match i SHE kommande säsong är borta mot IK Sävehof.

×