Simon Gullberg var nog gladast av alla.
Det var riktigt god stämning och fullt ös i Folkets hus i Svedala.
Annika Bergh sjöng strålande i motljus. Foto: Joacim Österstam

Skolavslut i Svedala

svedala Gymnasieskolan Nils Fredriksson höll skolavslutning i Folkets hus på fredagen. Ett 60-tal elever tog studenten och övriga elever och lärare gick på sommarlov.

I går höll gymnasieeleverna vid Nils Fredrikssons utbildning skolavslutning i Svedala Folkets hus.

Cirka 200 elever, lärare, föräldrar och kompisar satt samlade i en vackert smyckad sal med blommor och svenska flaggor. Utanför fönstren sken solen i kapp med studenternas leenden och skratt.

Stämningen var mycket uppsluppen, glad och hjärtlig. Inte sällan bröt ett öronbedövande ljud från både visselpipor, tutor och jublande ungdomar ut. Inte minst i samband med att det delades ut utmärkelser, diplom och priser till de elever som presterat bäst resultat eller varit den bästa kompisen. Eller till den klass som vunnit brännbollsturneringen mot lärarlaget.
På scenen uppträdde både lärare och elever. Det bjöds på musik, film och bildspel från åren som eleverna gått på skolan.

Efter en dryg timme spelades ”Den blomstertid nu kommer” och studenterna kunde snart rusa ut till en väntande charterbuss som körde de vidare till studentmiddag, fortsatt firande och en spännande framtid.

Dagens fråga

Sparar du på vattnet hemma i sommar?

Loading ... Loading ...

Tv

×