Lasse Sigfridsson, Vilda, Ängla, Zara, Älvin och Emil Sigfridsson släpper en singel och ger sig ut på turné. Pressbild.
Familjen Sigfridsson - Lasse, Zara, Ängla, Älvin, Emil och Vilda. Pressbild

Familjen Sigfridsson släpper sommarlåt

Lasse Sigfridsson har en intensiv sommar framför sig. Han turnerar både solo, med Christina Lindberg, med Emil Sigfridsson och med hela familjen Sigfridsson. Den senare konstellationen släpper just i dag en singel, Sjung en sång med mig.

– Den kommer att passa bra på alla allsångskvällar vi ska på i sommar, den sätter sig så man kan sjunga med direkt, säger Lasse Sigfridsson.
Han beskriver låten, som blir något av ett startskott för sommarspelningarna, som en trevlig sommarlåt, trallvänlig med dragspel och fiol.

Familjen Sigfridsson är ett band som består av pappa Lasse och sonen Emil Sigfridsson med hustrun Zara och barnen Ängla, Älvin och Vilda.
– Det har blivit en efterfrågan på oss efter julskivan och julspelningarna som vi gjorde i vintras, berättar Lasse Sigfridsson. Julskivan blev den mest säljande av de nya julplattorna förra året och jag tror att julkonserterna bäddat för att vi får så många förfrågningar nu.

Med familjen gör Lasse Sigfridsson ett tiotal spelningar i sommar.
– Det är mycket allsångskvällar, vi ska bland annat till Åparken i Tyringe och till Åhus, säger Lasse Sigfridsson och berättar att han och Christina Lindberg har ungefär lika många spelningar tillsammans.
Den före detta Lasse Stefanz-musikern är glad åt att sommaren är fullspäckad.
– Jag tror inte att jag haft så mycket att göra någonsin som i sommar. Och det är roliga spelningar.
I helgen drar Lasse Sigfridsson till Norge, där han också har en växande publik.
– Det har blivit så efter att jag var med på en dansgala i Puerto Rico där det fanns många norrmän – intresset har spridit sig, säger en glad Lasse Sigfridsson.

×