SJ:s tågpersonal misshandlades

Ett SJ-tåg stod vid lunchtid stilla på Hässleholms station efter att en tågvärd blivit misshandlad.

Larmet kom in till polisen klockan 11.35 med anledning av att en person i personalen blivit misshandlad.

En person ska ha blivit omhändertagen av väktare tills polisen anlände till platsen.

– Det har varit något slags bråk på tåget där tågpersonalen varit inblandad. Vi har patrull på plats, men vi vet ingenting om skadeläget eller hur allvarligt bråket har varit, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.

I ett mejl skriver SJ:s presstjänst att man ser allvarligt på det inträffade.

”Det stämmer att det är ett tåg i Hässleholm som står still i väntan på personal. Det beror på att vår ombordpersonal blivit misshandlad. Vi ser naturligtvis väldigt allvarligt på det inträffade. Det är helt oacceptabelt och vår personal är tagen ur tjänst och får hjälp av kamratstödjare och gruppchef.”

 

Dagens fråga

Var det rättvist att Real Madrid vann Champions League?

Loading ... Loading ...

Tv

×