Från vänster på bilden: Thomas Carlsson, Svedala kommun, Katrin Lennartsson, Ingmar och Jens Thulin, Linda Pettersson, Chad Paton, Kent Jönsson och Stefan Mosell och kommunstyrelsens ordförande Linda Allansson Wester (M).

Diskbolaget Årets företag

SVEDALA Stefan Mosell och Kent Jonsson från Svenska diskbolaget AB har utsetts till Årets företagare i Svedala kommun. Denna och flera andra utmärkelser delades under torsdagskvällen ut på en inspirationskväll för det lokala näringslivet i kommunen.

Svenska diskbolaget AB tillverkar diskrumskemikalier och säljer disk, städ och hygienprodukter till restaurang och storhushåll.
Motiveringen till att ge dem priset lyder bland annat: ”Kent Jonsson och Stefan Mosell, Svenska diskbolaget AB fokuserar på personligt ansvar, snabba leveranser, god service och teknisk kompetens i rätt tid. Företaget drivs med fokus på hållbar miljö”.
Till Årets nyföretagare utsågs Linda Pettersson och Katrin Lennartsson som driver Klipperiet Hair and Barber AB. Salongen ligger i närheten av stationen i Svedala.
Chad Paton som driver mikrobryggeriet Chad Beer blev Årets initiativtagare. Ingmar och Jens Thulin från Vismarlövsgården utsågs till Årets framåtblickare för sin klimatsmarta livsmedelsproduktion.

Dagens fråga

Äter du kött?

  • Ja (90%, 926 Röster)
  • Nej (10%, 101 Röster)

Antal röster: 1 027

Loading ... Loading ...
×