Mattias Kvick, till vänster, har skrivit på för två år med Malmö. Foto: Michael Lindholm

Kvick ersätter Pecikoza i HK Malmö

handboll Rutinerade Mirsad Pecikoza ut och Mattias Kvick in. Det blir rockaden för HK Malmö som hittat sin nye mittsexa i allsvenskt degraderade IFK Ystad.

– En klubb som vill mycket och som satsar. Kollar man på truppen är den väldigt bra och det räcker att se på resultatet i serien där laget kom fyra, konstaterar 25-årige Kvick som presenterades strax före tredje SM-kvartsfinalen mot Alingsås HK
– HK Malmö är helt klart en toppklubb och här tror jag att jag kan utvecklas ytterligare.

Tränaren Stian Tönnesen ser stor potential i Mattias Kvick som skrivit på ett tvåårskontrakt med det hårdsatsande Malmölaget.
– Det är en av seriens absolut bästa mittsexor och väldigt spännande för framtiden. Mattias vill någonting med sin handboll och det är därför som han är här hos oss. Vi vill som bekant ha hit spelare som har ambitionen att komma vidare i sin karriär och göra det genom framgångsrikt spel i HK Malmö, säger Tönnesen.

×