Foto: TT

Intelligenstest för tonåringar

malmö Mensa inför test för ungdomar. Klarar du av deras vuxentest?

Föreningen Mensa lokaliserar intelligenta människor i hela världen och för dem samman genom träffar och möten. I Sverige har föreningen omkring 6 000 medlemmar i Sverige, den äldsta är 83 år och den yngsta 6 år.

För information om testdagar besök Mensas hemsida www.mensa.se

Nu ska 16-17-åringar kunna testa sin intelligens för att se om man kan bli medlem i Mensa. Hittills har föreningen Mensa bara haft tester för folk över 18 år. Malmö är en av de tre städer där testerna inledningsvis kommer att erbjudas. Övriga städer är Göteborg och Stockholm. Ungdomarna måste ha ett intyg från sina föräldrar för att få testa sig.

Gör Mensas provtest för vuxna här!

 

Föreningen Mensa lokaliserar intelligenta människor i hela världen och för dem samman genom träffar och möten. I Sverige har föreningen omkring 6 000 medlemmar i Sverige, den äldsta är 83 år och den yngsta 6 år.

För information om testdagar besök Mensas hemsida www.mensa.se

Dagens fråga

Lånar du ibland böcker på biblioteket?

Loading ... Loading ...
×