YIF-seger i Spanien

HANDBOLL

Som en del i Ystads IF-handbollens träningslägerprogram denna vecka i spanska Torremolinos spelades på tisdagskvällen en match mot BM Los Dólmenes, ett lag hemmahörande i den spanska tredjeligan. YIF vann duellen med 36-29. På YIF:s hemsida ger sportchefen Marcus Lindgren sin syn på insatsen:
– Det var bra tryck i kontringarna i första halvlek, i både första- och andrafaskontringarna. I första halvlek var det en del slarv som resulterade i tekniska fel, dessutom fanns det förbättringspotential i försvarsspelet. I den andra halvleken var det fortsatt bra kontringsspel. Spelarna hade bättre tålamod och de gjorde mindre tekniska fel. Bra att orka trycka på i kontringsspelet trots att pågarna har haft flera tunga träningspass.
Flest mål gjorde Hampus Andersson, sju stycken. Träningslägret i Spanien avslutas i dag, torsdag.

×