Tränaren Magnus Pehrsson.

Rolig start för nye MFF-tränaren

Malmö Nye tränaren Magnus Pehrsson fick en fin inramning på Malmö IP när han ledde sitt första träningspass med Malmö FF inför många glada och sjungande supportrar.

– Väldigt roligt att få en sådan start. Det visar på engagemanget som finns, säger Magnus Pehrsson.
MFF startade med fystester i måndags och fick fina besked från spelarna.
– Det var väldigt positivt. Ben (Rosen, fystränaren) var till och med glad i går (måndag). Det innebär att vi inte behöver vara så oroliga för att några spelare ligger för långt efter och att vi inte kan börja jobba med vårt fotbollsspel med samtliga. Vi får med oss hela gruppen på en gång,
Pehrsson får dock finna sig i att inleda försäsongen med flera spelare frånvarande. MFF har Pa Konate, Franz Brorsson, Anton Tinnerholm, Alexander Jeremejeff, Oscar Lewicki och Kári Árnason (Island) på landslagsuppdrag.
På skadelistan finns Rasmus Bengtsson, Anders Christiansen, Johan Wiland, Erik Andersson och Andreas Vindheim. För Rasmus Bengtsson, som opererades i ena knät i höstas är det ännu oklart när han kan börja i träna igen. Wiland ska kunna vara igång i februari och för ”AC” är planen att han ska kunna matcha i mars.
Vindheim har en lättare fotskada medan Erik Andersson har en bit kvar av rehabiliteringen av sin korsbandsskada.

×