200 liter diesel hittades i bil

KLÅGERUP En 19-årig man greps i Klågerup i lördags och i hans bil hittades 200 liter diesel.

Polisen fick samtal från boende på Hantverkarevägen vid 01-tiden under natten till lördagen. En person gick och kände på dörrar till olika fastigheter och även på bildörrar. Polisen åkte dit och påträffade en misstänkt person. Personen, en 19-årig man som är bosatt i Malmötrakten, hade en bilnyckel på sig. Efter att ha fått tillstånd att kontrollera hans bil gjordes detta. I bilen hittades åtta stycken 25-litersdunkar. Samtliga var fyllda med diesel. I bilen påträffades också en slang. Det framgår inte av den anmälan som gjorts om dieseln slangats i Klågerup eller på andra platser.

Dagens fråga

Var det rätt att Peter Madsen dömdes till livstid för mordet på Kim Wall?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Webbkryss

×