Kristina Kappelin kommer till Staffanstorp 24 januari.
Augustprisvinnaren Lina Wolff gästar vårens författarkväll.
Jennie Walldén pratar mat.

Kända författare och mästerkock berättar

STAFFANSTORP/hjärup Augustprisvinnande författare, välkända skribenter och en mästerkock gästar författarkvällarna på biblioteken i Staffanstorp och Hjärup i vår.

Dessutom blir det dockteater, barnteater, Harry Potter-aktiviteter, film och trolleri för barn och unga.
Biblioteken har ett omfattande vårprogram som startar med familjelördag och julgransplundring i Staffanstorp redan lördag den 14 januari 10-14.

Journalisten och författaren Kristina Kappelin kommer till Staffanstorp den 24 januari. Hon är utrikeskorrespondent i Italien för Svt och skriver i flera tidningar. Hennes senaste bok handlar om påve Franciskus.
Andra författare som gästar biblioteken i vår är Lina Wolff, Augustprisvinnare och aktuell med De polyglotta älskarna från 2016. Den 2 mars kommer vinnaren av Mästerkock 2013, Jennie Walldén till Staffanstorp för att prata mat. Den 9 mars kommer Cecilia Hagen, välkänd skribent och författare, till Hjärup för att berätta i ett samtal med författaren Jenny Maria Nilsson. Den 26 april kommer Mikael Bergstrand till Staffanstorp. Filmatiseringen av hans bok Delhis vackraste händer går i tv just nu.

Andra programpunkter är mellofest på biblioteket i Hjärup, besök av Månteatern, Lilla Vilda teatern, Obanteatern, Sagofén Isadora och på sportlovet Harry Potter-verkstad och filmmaraton, trolleri med mera. Öppen scen i vår handlar bland annat om klimat och mode.

Dagens fråga

Äter du kött?

  • Ja (90%, 926 Röster)
  • Nej (10%, 101 Röster)

Antal röster: 1 027

Loading ... Loading ...
×