Författare och musik väntar i höst

VELLINGE Vellingekultur har släppt höstens program som innehåller föredrag med Kajsa Sigvardsson, författarträff och underhållning med Neumann Swing quartet.

Kajsa Sigvardssons föredrag på Höllvikens bibliotek den 28 september har fått rubriken Att få tillbaka sin framtid.

Hon har skrivit en bok om att behandla ms med stamcellstransplantation. Boken handlar om att bli allvarligt sjuk när man befinner sig mitt i livet och hur det är att försöka leva med vetskapen om att vara sjuk.
Den 12 oktober är tre författare inbjudna till restaurang Havsnära i Höllviken. Där kan publiken möta Björn Ranelid, Anders de la Motte och Petra Holst. Det blir bokprat, signering och underhållning med Leif Carlsson.
Slutligen är det dags att fira 100-åringen Svend Asmussen. Konserten äger rum i Vellinge konserthus den 23 oktober. På scenen står Ulla Neumann, Mikael Neumann, Johan Pihleke och Anders Frostin tillsammans med kompmusiker.
Biljetter till samtliga evenemang köpes via vellingekultur.se.

Dagens fråga

Klagar du på kaffet på jobbet?

  • Nej (70%, 408 Röster)
  • Ja (30%, 175 Röster)

Antal röster: 583

Loading ... Loading ...
×