Familjernas hus invigs i Vellinge

VELLINGE På måndag invigs Vellinges första familjecentral där en rad verksamheter samlats som vänder sig till barnfamiljer.

I Familjernas hus finns barnmorskemottagning, barnavårdscentral, öppen förskola och möjlighet att träffa socionom från familjeteamet. Familjernas hus vänder sig till blivande föräldrar och till familjer med barn i åldrarna 0-6 år.
– Det är många barnfamiljer som vill flytta till Vellinge kommun och det känns helt rätt i tiden att vi nu mitt i Vellinge centrum kan erbjuda ännu bättre service till föräldrarna och deras barn under ett och samma tak, säger kommunstyrelsens ordförande i Vellinge kommun Carina Wutzler.
På måndag kl 10.15 klipps invigningsbandet och representanter från både Vellinge kommun, region Skåne och barnmorskegruppen Öresund kommer att vara närvarande.

Dagens fråga

Följde du Guldbaggegalan?

  • Nej (91%, 946 Röster)
  • Ja (9%, 99 Röster)

Antal röster: 1 045

Loading ... Loading ...

Youplay

×