Familjernas hus invigs i Vellinge

VELLINGE På måndag invigs Vellinges första familjecentral där en rad verksamheter samlats som vänder sig till barnfamiljer.

I Familjernas hus finns barnmorskemottagning, barnavårdscentral, öppen förskola och möjlighet att träffa socionom från familjeteamet. Familjernas hus vänder sig till blivande föräldrar och till familjer med barn i åldrarna 0-6 år.
– Det är många barnfamiljer som vill flytta till Vellinge kommun och det känns helt rätt i tiden att vi nu mitt i Vellinge centrum kan erbjuda ännu bättre service till föräldrarna och deras barn under ett och samma tak, säger kommunstyrelsens ordförande i Vellinge kommun Carina Wutzler.
På måndag kl 10.15 klipps invigningsbandet och representanter från både Vellinge kommun, region Skåne och barnmorskegruppen Öresund kommer att vara närvarande.

Dagens fråga

Missar du ofta att äta frukost?

Loading ... Loading ...
×