Misshandel med kniv på fest

Eslöv Två män misstänks för misshandel efter att en kvinna fått skärskada i handen och en man fått ett slag i ansiktet på en fest i centrala Eslöv. Misshandeln ska ha skett tidigt på söndagsmorgonen.

På söndagsmorgonen klockan 02.15 larmades flera polispatruller till en fest på Lars Otterstedts väg i centrala Eslöv. Ett bråk med knivar hade uppstått, och de misstänkta är två män i tjugoårsåldern, båda kända av polisen. Målsägande är en man i trettioårsåldern och han ska först ha blivit slagen med knuten hand i ansiktet av en av männen så att en rodnad har uppstått.
Därefter har de båda männen hotat mannen genom att springa med sina knivar riktade mot målsäganden. Målsägandes sambo blev då knivskuren i handen då hon försökte gå mellan i bråket. Kvinnan kunde uppvisa sårskada på höger tumme men behövde inte uppsöka läkare.
De båda männen är nu misstänkta för misshandel och försök till grov misshandel.

Dagens fråga

Äter du kött?

  • Ja (90%, 926 Röster)
  • Nej (10%, 101 Röster)

Antal röster: 1 027

Loading ... Loading ...
×