Rutten insats gav FBC-poäng

Malmö Malmö FBC-tränaren Mikael Jeppsson sågade det egna laget, motståndet, domarna och den egna ledarinsatsen efter 5–5 borta mot Huddinge i SSL.
– En av de märkligaste matcherna jag sett, sa Jeppsson.

Det hann bara gå 2.48 av matchen i Huddinge innan hemmalaget hade skaffat sig en tvåmålsledning.
– Vi hade en bra uppvärmning, men när matchen drog igång var det en klassiker. Då satt vi kvar på bussen och spelade patiens. Vi hade en horribel inledning, sa Mikael Jeppsson.
Malmö FBC kom dock igen och fixade 2–2 före den första periodpausen genom mål av Rebecca Mårtensson och Marlene Lennartsson.
– Allt var genomruttet. Domarna och Huddinge var lika dåliga som vi och det gjorde oss förbannade, så vi tände till, men det kunde lika gärna ha stått 0–4.
Johanna Nilsson skickade FBC till ledningen innan Huddinge svarade med tre raka mål, vilket gav 5–3 med kvarten kvar.
– Då trodde jag matchen var körd.
Emelie Rosenkvist reducerade med sitt första mål för säsongen efter 12.43 och Rebecca Mårtensson kvitterade efter 14.50.
– Rosenkvist har inte spelat så mycket på slutet, men kom in med energi och höjde laget genom sitt mål, sa Jeppsson, som trots allt var glad över 5–5:
– Med tanke på att både spelare och ledare var genomruttna, så var det bra att få en poäng. Totalt sett är vi dock inte nöjda med en poäng på två matcher mot Huddinge.

×