Snart plockar Vellinge ner skylten

VELLINGE På fredag presenterar Vellinge kommun sin nya devis. Snart plockas den omdebatterade skylten ”Vellinge kommun – här är friheten större” ner.

Skylten vid motorvägen från Malmö är omdiskuterad och omdebatterad. På fredag presenterar kommunalrådet Carina Wutzler (M) med flera kommunens nya slogan och vilka tankar och idéer som finns bakom den. Den befintliga skylten ska bytas ut och ersättas med ett nytt budskap.
”Många invånare gillar den, andra förstår den inte och en del gillar den inte. Allting har sin tid och nu ska skylten bytas mot en ny med ett nytt budskap, en devis. Den nya devisen ska på ett bättre sätt knyta ihop det Vellinge kommun står för och det arbete vi gör för våra invånare”, skriver kommunen i ett pressmeddelande.

Nyhetsbrev

×