Jörgen Prahl

Final

Vi är på plats från kl 17. Grillen är igång mellan kl 18 -20. Grillad köttbit med potatissallad och grönsallad för 50:- I priset ingår kaffe och kaka efter maten. Alla är varmt välkomna med bil eller flyg. Se mer information på vår hemsida www.eslovsflygklubb.se www.facebook.com/EslovsFlygklubb Bilder från tidigare torsdagskvällar finns också på Flygbladet ESME www.flygbladet.blogspot.se Säkerhetsinformation: Personal med gula västar kommer att hjälpa till under dessa aftnar, vid fråga kontakta någon av dessa funktionärer. Då vi befinner oss på flygfältet så skall hundar vara kopplade och barn vara under ständig tillsyn av målsman. ”se men inte röra” är av största vikt vid flygmaskiner. Varmt välkomna till Eslövs Flygklubb

Dagens fråga

Tänker du gå på mässan om Titanic?

Loading ... Loading ...

Webbkryss

×