Rena målfesten för Team Eslöv

Den hopplösa tabelljumbon Caperiotumba kom till Eslöv med tjugo raka förluster, och utgjorde aldrig något hot. Efter 20 spelade minuter stod det smått genanta 14-2 till hemmatjejerna, som gick till halvtidsvila med hela 22-6. – Det var en urladdning efter förlusten mot Skuru, säger Lisa Jönsson. Team Eslöv gjorde fler mål på en halvlek än vad man mäktade med i hela matchen mot Skuru. Men så var det som sagt också en markant skillnad på motståndet. Nykomlingen Caperiotuma är helt enkelt inte elitseriemässigt. I andra halvleken slog Team Eslöv av något på farten, och Lisa Jönsson tvingades ta en time out efter tio minuter. – Vi hade en lång period där vi var mållösa. Jag sa till spelarna att det inte räcker med att vinna en halvlek, en match består av två halvlekar, säger Lisa Jönsson. Team Eslöv kunde också kosta på sig att gå runt på alla spelarna. Det gjorde att tempot ibland gick ned i fart. – Men jag tyckte det var viktigt att låta alla få spela och känna sig delaktiga i segern. Det har vi nytta av framöver, menar Lisa Jönsson. En kämpe som gav allt var Lina Olsson, som gjorde stor nytta både defensivt och offensivt. – Det var riktigt roligt att se Lina ta för sig som hon gjorde. Hon kom igång med skyttet precis så som vi se henne göra, säger Lisa Jönsson om niomålskytten.

Dagens fråga

Märkte du av det märkliga väderfenomenet igår morse?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Webbkryss

×