En av sommarens utflykter i Hotspot Kölleröd gick till Karl XI:s stenar i Östra Sallerup. Här har några av deltagarna tagit plats på stenarna i en av formationerna i renässansparken.

Succé för utflykterna och
sommarbion i Kölleröd

– Helt fantastiskt. Jag hade inte kunnat drömma om att det skulle komma så mycket folk och att intresset skulle vara så stort. Många bybor verkar ha tagit chansen att upptäcka sin bygd på nytt, och det är också glädjande att alltfler unga har hittat till våra träffar, säger Eva Grip.

Nio av tio programpunkter i sommarprogrammet är nu genomförda. I veckan var det dags för bygdebio på Kastanjegården i Kölleröd igen. Denna gång visades dels en film om Önneköp, dels en film om Rebbetuarödsgården.
Återstår av sommarprogrammet gör nu bara en utflykt till uroxehornstenen i Trulshärad den 29 augusti.

Dagens fråga

Missar du ofta att äta frukost?

Loading ... Loading ...
×