Handboll i nya medicinbyn

Det är handbollsföreningarna H43 och Lugis ungdomsverksamhet som under två månader kommer att bedriva ungdomsträning i idrottshallen.
Samarbetet har kommit igång av flera anledningen. Dels finns en stor efterfrågan på inomhustider för idrottsverksamhet, dels har H 43 och Lugi handboll blivit tvungen att flytta delar av sin ungdomsverksamhet från Arenan på grund av Johan Westers och Anders Janssons föreställning ”Köp mjölk – skriv bok”.
– Från kommunens och idrottens sida ser vi det som mycket positivt att vi kommit igång med detta samarbete och det är vår förhoppning att samarbetet kan utvecklas både vad gäller lokaler, men även andra verksamheter, säger Magnus Malmborg, enhetschef för Idrott Lund.

Dagens fråga

Sparar du på vattnet hemma i sommar?

Loading ... Loading ...

Tv

×